fbpx

Есента дойде изведнъж и ни накара набързо да извадим зимните си дрехи и с тъга да приберем летните в най-закътаните и дълбоки части на гардероба.

И ето, стана чудо, циганското лято се усмихна широко, погали ни с нежната си ласка и реши да остави слънцето още малко на хоризонта, за да съберем вълшебните късчета топлина за зимата.

Шареният килим по улиците и парковете само ни напомня дяволито предвестник на кой сезон е. Сега е времето на дългите разходки и въздишки по заобикалящото ни вълшебство в жълти, оранжеви и червени багри! Защо не се опитаме да отнесем и задържим шареното настроение в дома си? Как? Разбира се, с подходяща, тематична декорация.

Можеш сам да събереш материалите и елементите и да сътвориш венец със собствените си ръце. Есенните дарове на природата – шишарки, жълъди, кестени, пръчици канела и други ще придадат неподправеност и натуралност на венеца. Необходими са още време, материали, щипка сръчност и много, много желание! И магията ще се случи – очаква те неповторим уют и топлина у дома.

А ако не си от най-сръчните или пък ти липсва време да се занимаваш би могъл да се обърнеш към мен. 🙂

Не пропускай да украсиш с уникална декорация входната врата на апартамента или офиса си. Поръчай си щипка есенна магия!

Какво по-хубаво от това да се усмихваш всеки път, когато влизаш или излизаш от вкъщи или офиса!

 

Ако публикацията ти е харесала:

  • последвай ме в социалните мрежи;
  • сподели я с приятели;
  • абонирай се за бюлетина.

Pin It on Pinterest

Share This