Дълго обмислях как да се представя. Да не говорим колко много ресурси за това как да напишем впечатляваща „За мен“ страница изчетох. Съвети за структура, послание, мисия и как да омагьосаш читателите да те последват. В крайна сметка реших, че е най-добре да си задам няколко въпроса, на които да отговоря. Като едно време – в лексиконите. 🙂

– Как се казваш?

Приятно ми е. Евелина.

– Защо реши да направиш блога?

Обединих няколко от хобитата и интересите си в съдържанието на блога – хендмейд, декорация, организация на събития и графичен дизайн. Различни, но допълващи се и обединени от непрестанната ми страст да творя.

Обожавам да изработвам декорации и украси с ръцете си. Също така винаги се въодушевявам до небесата, когато трябва да планирам събитие, било то детски рожден ден, сватба или романтична изненада. Смятам, че мога да бъда полезна със съвети и идеи не само за организацията на събития (от идея до реализация), но и за организация и внасяне на щипка вълшебство в ежедневието.

Графичният дизайн е една от другите ми страсти. В блога предлагам интересни и полезни темплейти и дизайни, които посетителите могат да изтеглят напълно безплатно за лична употреба.

Ще бъда изключително радостна да успея да вдъхновя читателите на блога да се радват на живота, да правят света около себе си по-красив и да проявяват по-често жестове на внимание към себе си и околните.

– За кого е предназначен блога?

За всеки, който има нужда от вдъхновение, декорация, подарък, интересна идея за парти по повод – рожден ден, юбилей, раждане на дете, сватба и много други.

В живота всеки преминава през различни роли и попада в различни житейски ситуации. Това е причината моите читатели да бъдат в толкова разнородни групи. Артуално е за:

  • Всеки, който иска сам да направи нещо с ръцете си и да подари усмивка на любим или някой от обкръжението си.
  • Хендмейд творци.
  • Майки. За майки, бащи, братя, сестри, приятели и колеги на бъдещи и настоящи майки.
  • Бъдещи младоженци. За родители, роднини, приятели на бъдещи младоженци.
  • Рожденици. За всички около бъдещите рожденици. 😛
  • Влюбени двойки и партньори. Съпрузи…

Обещавам, че всички изброени по-горе групи ще намерят по нещо за себе си. 🙂

– Какво те вдъхновява?

Всичко. От събуждането на деня и природата през книгите, усмивката на лицето на приятел или непознат до звънкия и непринуден смях на любимите ми момчета – съпруга ми и сина ми.

– Мото на блога?

Артуално – усмихва ме! 🙂

– Другите за теб…

Ти си като Филип Киркоров – човекът-празник.

Мама

– Ева, отново ли имаш идея? Ооо, не, пак ли си в crazy chicken mode?

Отчаяният от щуротии, но вечно подкрепящ съпруг

Абонирай се за бюлетина!

Присъедини се към приятелите на Артуално, които получават интересна информация и безплатни материали!

Благодаря! Успешно се абонира за бюлетина!

Pin It on Pinterest

Share This