fbpx

Дълго обмислях как да се представя. Да не говорим колко много ресурси за това как да напишем впечатляваща „За мен“ страница изчетох. Съвети за структура, послание, мисия и как да омагьосаш читателите да те последват. В крайна сметка реших, че е най-добре да си задам няколко въпроса, на които да отговоря. Като едно време – в лексиконите. 🙂

– Как се казваш?

Приятно ми е. Евелина.

– Защо реши да направиш блога?

Обединих няколко от хобитата и интересите си в съдържанието на блога – хендмейд, декорация, организация на събития и графичен дизайн. Различни, но допълващи се и обединени от непрестанната ми страст да творя.

Обожавам да изработвам декорации и украси с ръцете си. Също така винаги се въодушевявам до небесата, когато трябва да планирам събитие, било то детски рожден ден, сватба или романтична изненада. Смятам, че мога да бъда полезна със съвети и идеи не само за организацията на събития (от идея до реализация), но и за организация и внасяне на щипка вълшебство в ежедневието.

Графичният дизайн е една от другите ми страсти. В блога предлагам интересни и полезни темплейти и дизайни, които посетителите могат да изтеглят напълно безплатно за лична употреба.

Ще бъда изключително радостна да успея да вдъхновя читателите на блога да се радват на живота, да правят света около себе си по-красив и да проявяват по-често жестове на внимание към себе си и околните. Приемам блога като средство за осъществяване на мисията ми да радвам и дарявам с усмивки хората около мен.

– За кого е предназначен блога?

За жени, които имат нужда от декорация, подарък, идеи за изненади и парти по повод – рожден ден, юбилей, раждане на дете, сватба и други празници … За жени, които търсят вдъхновение за направи си сам проекти и са отворени към нови идеи как да направят ежедневието и дома си по-красиви.

– Какво те вдъхновява?

Всичко. От събуждането на деня и природата през книгите, усмивката на лицето на приятел или непознат до звънкия и непринуден смях на любимите ми момчета – съпруга ми и сина ми.

– Мото на блога?

Артуално – усмихва ме! 🙂

– Другите за теб…

Ти си като Филип Киркоров – човекът-празник.

Мама

– Ева, отново ли имаш идея? Ооо, не, пак ли си в crazy chicken mode?

Отчаяният от щуротии, но вечно подкрепящ съпруг

Абонирай се за бюлетина!

Присъедини се към приятелите на Артуално, които получават интересна информация и безплатни материали!

Благодаря! Успешно се абонира за бюлетина!

Pin It on Pinterest

Share This