ARTualno

Превключи към версия за настолен компютър

Празник на район "Връбница"

Оценете тази статия
(0 гласа)

Район „Връбница” на Столична община отбелязва 25 години от създаването си и традиционно организира районен празник, посветен на „Цветница”.

С изложби, конкурси за аранжиране на цветя и конкурси за литературно творчество на тема „Пролет“ ще премине седмицата преди празника на района. 

На 25 април /четвъртък/, от 18.00 ч., в ОКИ „Надежда“ ще бъде изнесен концерт на оркестър „Симфониета-София”. 

На 27 април /събота/, Лазаровден, от 11,00 часа, в кв. „Обеля” ще бъде отбелязана тържествено 85-годишнината от съдаването на Народно читалище „Просвета 1928”. От 18.00 ч., ще бъде празнувана и 10-годишнината от създаването на Детски танцов ансамбъл „Хоро”. Малките лазарки на Народно читалище „Изгрев 1921” – Село Волуяк и Народно читалище „Св. Иван Рилски 1922” – село Мрамор ще пожелаят здраве и плодородие на жителите на селищата. 

На 28 април /неделя/, в 08.00 часа, в православен храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец” в ж.к. „Връбница–2“ започва празничната литургия, а в 11.00 часа, на площада пред храма започва Празничен концерт „С цвете на Връбница“. В концерта ще участват малките изпълнители от ДТФ „Врабчета”, възпитаниците на 41 ОДЗ „Адам Мицкевич” с ръководител Камелия Данкова и Детски танцов ансамбъл „Хоро”. Специален поздрав ще поднесат Румънеца и Енчев и Поли Паскова.

Оставете коментар

Всички полета отбелязани с (*) са задължителни. Позволено е използването на HTML код.

ARTualno - Твоят пътеводител в света на танците, музиката и театралното изкуство! | Шаблон и дизайн GavickPro.

Нагоре Версия за настолен компютър